Rezy podľa majstra Sachera
Klaudia Mikulová
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012
Foto: Ivan Majerský
10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme múku, kakao, olej a vmiešame z bielkov vyšľahaný sneh.
- 2
Vylejeme na papier na pečenie a pečieme pomaly 60 minút. Po upečení a vychladnutí rozrežeme na trikrát a potierame džemom, opakujeme s ďalšou vrstvou.
- 3
Povrch potiahneme marcipánovou hmotou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a na Sacher ide marcipán? nie náhodou čokoláda? A naozaj, kde je v čokoláda v ceste? Nooo...neviem...
Zaujímalo by ma ako by nejaká začiatočníčka podľa tohoto receptu upiekla taký zákusok ako je na obrázku. Šéfcukrárka @cukr árskej výrobne Klaudia v Bojniciach by ma svoj recept doplniť lebo je to NEPROFESIONÁLNE zverejniť takýto recept a pridávam sa k diskusiám nado mnou,že je to recept nepodarok.
keď je recept nie taký ako má byť.