Rezy podľa majstra Sachera

Klaudia Mikulová
šéfcukrárka cukrárskej výrobne Klaudia v Bojniciach, 7. decembra 2012
Rezy podľa majstra Sachera
Foto: Ivan Majerský
10
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

280 g
110 g
60 g
7 ks
10 ks
115 ml
80 g
200 g
 na potiahnutie




Postup

  1. 1

    Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme múku, kakao, olej a vmiešame z bielkov vyšľahaný sneh.

  2. 2

    Vylejeme na papier na pečenie a pečieme pomaly 60 minút. Po upečení a vychladnutí rozrežeme na trikrát a potierame džemom, opakujeme s ďalšou vrstvou.

  3. 3

    Povrch potiahneme marcipánovou hmotou.

Diskusia k receptu

laurisia
Ešte keby tak obrázok zodpovedal receptu .... v recepte nie je nič o maslovej plnke a na obrázku nech pozerám ako pozerám, tak ju tam medzi jednotlivými piškótami vidím.
loo6969
toto nema so Sacherovym receptom nic spolocne, do cesta ma ist cokolada a toto je obycajne piskotove cesto a este 10 zltkov a 7 bielkov, ako keby to nebolo jedno, je to zly recept, dufam, ze to nejaka neskusena gazdinka nebude skusat
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Ako je to : Pečieme pomaly 60 minút? na koľko stupňov ?
medulienka122
podľa rozpisu to vyzerá na " a la Sacher", aj keď sa mi nepozdáva ani množstvo cukru, ani vajíčka, ale na obrázku vidím parížsky(?) krém, či...?
a na Sacher ide marcipán? nie náhodou čokoláda? A naozaj, kde je v čokoláda v ceste? Nooo...neviem...
marijanka712
tak mám taký názor ako predchodkyne , trocha iný názov by to chcelo a pridať rozpis na plnky ináč zákusok vypadá dobre , len nie je to sacher....
marijanka712
tak mám taký názor ako predchodkyne , trocha iný názov by to chcelo a pridať rozpis na plnky ináč zákusok vypadá dobre , len nie je to sacher....
helca103
už sa to tu akosi stalo zvykom,že šéfkuchár sem dá recept ktorý nie je dokončený alebo fotografia nezodpovedá receptu.
Zaujímalo by ma ako by nejaká začiatočníčka podľa tohoto receptu upiekla taký zákusok ako je na obrázku. Šéfcukrárka @cukr árskej výrobne Klaudia v Bojniciach by ma svoj recept doplniť lebo je to NEPROFESIONÁLNE zverejniť takýto recept a pridávam sa k diskusiám nado mnou,že je to recept nepodarok.
chatarka
Zákusok vyzerá veľmi pekne len žiaľ tie suroviny sa nezhodujú. Podľa mňa na tom zákusku na vrchu nieje marcipán ale poleva: (sušené mlieko, cukor a stužený tuk ) a krém do Sacherovej torty nejde ale marhuľový džem a na vrch čokoládová poleva.
zuzana05
mne sa zda,ze tie recepty od sefkucharov su iba reklama na cukraren... uz viackrat tu bol ku krasnej fotke uvedeny podivny recept a nepaci sa mi, ze je k tomu pripisane meno cukrarne- vazne iba lacna reklama a to medzi recepty nepatri.
sonulienka
aj ja som zaskočená a ozaj je plnený zákusok plnkou ale recept tam nie je aspoň naše komentáre by si mohli prečítať a doplniť čo treba ak to sem chcú dať alebo redakcia by to nemala uverejniť
keď je recept nie taký ako má byť.
serena
zákusok vyzera pekne len by sa mal premenovať




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia