Foto: aniellka
15
porcií
porcií
Postup
-
1
Listkove cesto rozdelime na dve casti, kazdy diel rozgulame na velkost mensieho plechu, ja som pouzila 21X32 cm. Rozgulane cesto pokrajame na kusky vo velkosti kremesa a dame na papierom vystlany plech piect.
- 2
Salko varene 1,5-2 hodiny vymiesame s maslom, vznikne plnka, ktorej castou naplnime polovicu rezov, zostatkom ponatierame vrchne diely. Mozeme posypat rozdrobenym rezom, mandlovymi lupienkami, oprazenymi orechami.
- 3
Rezy su rychle a chutia fakt super. Vhodne aj pre kucharocky zaciatocnicky, lebo sa na nich neda nic pokazit..:o)))...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
moze byt chutny a salko sa moze pouzit aj cerstve, skoda, ze je fotka orezana, treba ratat s tymto spodnym useknutim na kazdej titulke a fotit s "rezervou" :)