...inšpirovala ma svokra, keď takýmto spôsobom robila bravčový rezeň...Ja som robila z kuracích pŕs, a boli ešte viac mňam:-) Konečne iný spôsob, ako rezeň Zobraziť celý popis...inšpirovala ma svokra, keď takýmto spôsobom robila bravčový rezeň...Ja som robila z kuracích pŕs, a boli ešte viac mňam:-) Konečne iný spôsob, ako rezeň v klasickej strúhanke..
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 4-6 ks |
|
| 1 PL (bez glutamanu) |
|
| 1 KL |
|
| 1/2 hrnček |
|
| 1/2 hrnček (kukuričné lupienky) |
|
| 1 ks na obalenie |
|
| na obalenie |
|
| uvarená |
|
Postup
-
1
Mäso si umyjem, naklepem, ochutím koreninami podľa chuti( vegeta, soľ, korenie, čokoľvek).
- 2
Obalujem v trojobale, z múky, vajca a mix zmesi podrvených kukuričných lupienkov a ovsených vločiek.
- 3
Smažím na oleji, alebo bravč. masti, čo vám je po vôli. K hotovým rezňom podávam varenú ryžu a napr. kompótik( u nás domáci marhuľový z leta)
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Tie vločky tam nabudúce určite pridám. Páči sa mi to.