Rezne India

gulio - fotkagulio, 6. decembra 2010

Trochu netradičný rezeň na indicky spôsob chutí výborne!

Suroviny

1 kg, (alebo karé)
1 ks
podla chuti
1-2 ks, sterilizovaná
podla chuti
podla chuti  mlete(môže byť aj drvené)
asi 10 PL
3-4
na špičku noža
podla chuti




Postup

  1. 1

    Rezne zľahka naklepeme a po obvode si ich narežeme aby sa nám mäso nekrútilo. Zmiešame jogurt,pálivú papriku,nadrobno nakrájanú kápiu,mleté korenie,hrebíček,soľ a trochu oleja. Potierame zmesou (keď máme dosť marinády tak ich môžeme marinovať) rezne po obidvoch stranách a necháme odležať niekoľko hodín.

  2. 2

    Do rozpáleného oleja vložíme bobkový list a škoricu a premiešame.(bobkový list po chvíli vyberieme aby nezhorel) Rezne v takto v pripravenom oleji prudko opečieme po obidvoch stranách. Podávame z ryžou a zeleninovým šalátom! (Ja k tomu používam aj kari ryžu a broskyňoví kompót je to super!) Prajem dobrú chuť všetkým ,,GURMÁNOM"dobrého jedla!!!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia