Rezne India
Autor receptu: gulio
Trochu netradičný rezeň na indicky spôsob chutí výborne!
Postup
- Rezne zľahka naklepeme a po obvode si ich narežeme aby sa nám mäso nekrútilo.
Zmiešame jogurt,pálivú papriku,nadrobno nakrájanú kápiu,mleté korenie,hrebíček,soľ a trochu oleja. Potierame zmesou (keď máme dosť marinády tak ich môžeme marinovať) rezne po obidvoch stranách a necháme odležať niekoľko hodín.
- Do rozpáleného oleja vložíme bobkový list a škoricu a premiešame.(bobkový list po chvíli vyberieme aby nezhorel)
Rezne v takto v pripravenom oleji prudko opečieme po obidvoch stranách.
Podávame z ryžou a zeleninovým šalátom!
(Ja k tomu používam aj kari ryžu a broskyňoví kompót je to super!)
Prajem dobrú chuť všetkým ,,GURMÁNOM"dobrého jedla!!!