Rezne India

Autor receptu: gulio

Trochu netradičný rezeň na indicky spôsob chutí výborne!

Suroviny

Postup

  1. Rezne zľahka naklepeme a po obvode si ich narežeme aby sa nám mäso nekrútilo. Zmiešame jogurt,pálivú papriku,nadrobno nakrájanú kápiu,mleté korenie,hrebíček,soľ a trochu oleja. Potierame zmesou (keď máme dosť marinády tak ich môžeme marinovať) rezne po obidvoch stranách a necháme odležať niekoľko hodín.
  2. Do rozpáleného oleja vložíme bobkový list a škoricu a premiešame.(bobkový list po chvíli vyberieme aby nezhorel) Rezne v takto v pripravenom oleji prudko opečieme po obidvoch stranách. Podávame z ryžou a zeleninovým šalátom! (Ja k tomu používam aj kari ryžu a broskyňoví kompót je to super!) Prajem dobrú chuť všetkým ,,GURMÁNOM"dobrého jedla!!!