Foto: zdezda
Tento recept mám od mojej milej, šetrnej ale vždy pohostinnej tety. Chutil všetkým, malým aj veľkým :-)
4
porcie
porcie
20+chladenie minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tak som si to pripravila a idem na to ...
-
2
Pomleté mäso zmiešam s mliekom, soľou a korením.
-
3
Pridám nastrúhaný syr, u nás sa vraví, že na tekvicu :-)
-
4
No a " patlám", až urobím pekný bochník, ktorý dám na 1 hod., do chladničky.
-
5
Pripravím si suroviny na trojobal / do vajíčok, pri tomto recepte, nepridávam nič/ a z veľkého, mäsového bochníka urobím malé /bolo ich 9 /:-)
-
6
Obaľujem klasicky, no v múke treba zmes jemne roztlačiť do tvaru" sťaby rezeň".
-
8
:-))))))))))))))))
Moc mi chutnal. To mléko se mi nezdá divné. Moje sousedka dělávala
výbornou sekanou z plecka s kondensovaným neslazeným plékem
Tatra. Děkuji za nápad na oběd.
varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovy-salat-letny-bez-vajic...