Rezeň z pomletého mäsa (fotorecept)
Autor receptu: zdezda
Tento recept mám od mojej milej, šetrnej ale vždy pohostinnej tety. Chutil všetkým, malým aj veľkým :-)
4 porcie |
20+chladenie minút príprava |
Postup
- Tak som si to pripravila a idem na to ...
- Pomleté mäso zmiešam s mliekom, soľou a korením.
- Pridám nastrúhaný syr, u nás sa vraví, že na tekvicu :-)
- No a " patlám", až urobím pekný bochník, ktorý dám na 1 hod., do chladničky.
- Pripravím si suroviny na trojobal / do vajíčok, pri tomto recepte, nepridávam nič/ a z veľkého, mäsového bochníka urobím malé /bolo ich 9 /:-)
- Obaľujem klasicky, no v múke treba zmes jemne roztlačiť do tvaru" sťaby rezeň".
- :-))))))))))))))))