Rezeň z pomletého mäsa (fotorecept)

Autor receptu: zdezda

Tento recept mám od mojej milej, šetrnej ale vždy pohostinnej tety. Chutil všetkým, malým aj veľkým :-)

4
porcie
20+chladenie minút
príprava

Postup

  1. Tak som si to pripravila a idem na to ...
  2. Pomleté mäso zmiešam s mliekom, soľou a korením.
  3. Pridám nastrúhaný syr, u nás sa vraví, že na tekvicu :-)
  4. No a " patlám", až urobím pekný bochník, ktorý dám na 1 hod., do chladničky.
  5. Pripravím si suroviny na trojobal / do vajíčok, pri tomto recepte, nepridávam nič/ a z veľkého, mäsového bochníka urobím malé /bolo ich 9 /:-)
  6. Obaľujem klasicky, no v múke treba zmes jemne roztlačiť do tvaru" sťaby rezeň".
  7. :-))))))))))))))))