Rezancové omeletky

monzet - bez fotkymonzet, 26. júla 2010
Rezancové omeletky
Foto: monzet

Tiež sa vám občas stane,že zvýšia rezance uvarené k nedeľňajšej slepačej polievke?Ja ich zvyknem zužitkovať na prípravu chutných omeletiek

20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4-5 ks
100 g
100 g
cca 200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajcia rozhabarkujeme,pridáme strúhaný syr,nakrájanú šunku,uvarené rezance. Osolíme,okoreníme,pridáme vňate a dobre premiešame. Vyprážame na oleji malé omeletky,podávame so zeleninovým šalátom. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

12 komentárov k receptu
Aj mne občas ostanú rezance, ak neodhadnem množstvo a väčšinou končia v odpade, teraz asi porozmýšľam, či ich nezužitkovať takto.
Suuuper racept, obed hotový jedna dve, napokon sa to dá pripraviť aj ako malé pohostenie k poháriku červeného vínka.
Konecne!!!!! Super napad..ja hlavne ked mam navstevu,neviem odhadnut mnozstvo rezancov a kedze robim stale aj pecenove halusky,rezance sa mi stale zvysili.Konecne viem co s nimi dalej:-)

Pridaj komentár k receptu: