Rezancové omeletky

monzet - bez fotkymonzet, 26. júla 2010
Rezancové omeletky
Foto: monzet

Tiež sa vám občas stane,že zvýšia rezance uvarené k nedeľňajšej slepačej polievke?Ja ich zvyknem zužitkovať na prípravu chutných omeletiek

20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4-5 ks
100 g
100 g
cca 200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajcia rozhabarkujeme,pridáme strúhaný syr,nakrájanú šunku,uvarené rezance. Osolíme,okoreníme,pridáme vňate a dobre premiešame. Vyprážame na oleji malé omeletky,podávame so zeleninovým šalátom. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu