Rezance na gazdovský spôsob
Martin Petrovský a Michal Johanides
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 19. februára 2013
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 19. februára 2013
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezance uvaríme v osolenej vode. Na rozohriatom oleji opečieme slaninu s cibuľou, nakrájané na rezance, zalejeme smotanou a necháme len zavariť.
- 2
Do zmesi primiešame uvarené rezance a podľa potreby osolíme a okoreníme.
- 3
Jedlo už naložené na tanieri posypeme nastrúhaným syrom a ozdobíme kúskom paradajky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ani ja si to nedám v reštike....ale doma nemám problém to takto uvariť..takže chlapci M+M dakujem vám za tento tip...:-)))
v poslednom slove ti chýba " v ". Ani reparát sa mládencom
nepodaril. Ešteže mám do Bytče 260 km.
@dodo46 ja len 20 :-(
máš smolu PB ,alebo ZA ?
A micanela sa zle vyspala? Čo je dôvod na taký postoj? Keď nechceš nechaj tak.....
odkaz pre @afataga a navrhujem mier