tento recept mám od bývalého spolupracovnika
Postup
-
1
Bravčové a hovädzie mäso pokrájame na väčšie kocky,osolíme,okoreníme a poprášime červenou paprikou.Cibuľu pokrájame na kocky tak,aby sa dali napichovať,slaninu na väčšie kocky a klobásu na kolieska.Na kovové ihly potom striedavo napichujeme bravčové mäso,slaninu,hovädzie mäso,klobásu a cibuľu. Ponapichované mäso dáme do vymastenej remosky,pokvapkáme olejom a upečieme do červena.Počas pečenia obraciame a podľa potreby podlievame vodou.Podávame so zemiakmi a horčicou.
- 2
Množstvo a druh mäsa si môžeme upraviť podľa seba a počtu osôb.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu