Foto: pampuska92
4
porcie
porcie
95 minút
na 240 °C
na 240 °C
Postup
-
1
Mäso a papriku si nakrájame na kocky, klobásu na krúžky,slaninu a cibuľu na pásiky, tak aby sa cez ne dala prepichnúť špajdľa.
- 2
Zemiaky si očistíme a nakrájame na krúžky. Okoreníme vegetou, paprikou, olejom a petržlenovou vňaťou. Vložíme ich do pekáča a podlejeme trochou vody.
- 3
Na špajdle napichujeme striedavo mäso, slaninu, klobásu, cibuľu, papriku.....Napichané špajdle poukladáme na zemiaky.
- 4
Zakryjeme alobalom a pečieme cca 90 minút, kým nieje mäso mäkké. Potom alobal odkryjeme a ešte pár minút zapekáme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu