Ražniči

pampuska92 - fotkapampuska92, 1. januára 2013 18:59
Ďalšie recepty »
4
porcie
95 min
na 240 °C

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso a papriku si nakrájame na kocky, klobásu na krúžky,slaninu a cibuľu na pásiky, tak aby sa cez ne dala prepichnúť špajdľa.

  2. 2

    Zemiaky si očistíme a nakrájame na krúžky. Okoreníme vegetou, paprikou, olejom a petržlenovou vňaťou. Vložíme ich do pekáča a podlejeme trochou vody.

  3. 3

    Na špajdle napichujeme striedavo mäso, slaninu, klobásu, cibuľu, papriku.....Napichané špajdle poukladáme na zemiaky.

    Ražniči  - obrázok 3
  4. 4

    Zakryjeme alobalom a pečieme cca 90 minút, kým nieje mäso mäkké. Potom alobal odkryjeme a ešte pár minút zapekáme.

    Ražniči  - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist