Foto: fialka1
Quiche je francúzsky slaný koláč. Je to jednoduchý a rýchly recept na bežnú večeru alebo obed.Suroviny si možete meniť lebo fantázii sa medze nekladú. Zobraziť celý popisQuiche je francúzsky slaný koláč. Je to jednoduchý a rýchly recept na bežnú večeru alebo obed.Suroviny si možete meniť lebo fantázii sa medze nekladú. Ja rada robím tento s pórikom.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Do korpusu na koláč vložíme rozmrazené lístkové cesto, kraje jemne pritlačíme okolo okrajov a cesto popicháme vidličkou. Nakrájame pórik na kolieska a rozsypeme na cesto. Na panvičke si nadrobno nakrájanú slaninku troška osmažím aby som znej vyškvarila sadlo ale nemusíte záleží od chuti. Túto slaniku tiež dáme na cesto k póriku. To isté spravíme so syrom. Na záver rozšlaháme vajíčka trocha ochutíme koriandrom a všetko zalejeme. Prečnievajúce okraje založíme smerok do vnútra.
- 2
Koláč pečieme na 200 stupňov po dobu asi 20min. Podávame s čerstvým šalátom. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu