Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
1 porcia
5 minút príprava
15 minút tepelná úprava
Suroviny
1 ks
Postup
1
Čerstvú rybu zbavíme vnútorností, umyjeme, jemne solíme a koreníme čerstvo zomletým korením. Napichneme na palicu a pomaly nad horúcou pahrebou pečieme 10-15 minút.
Podávame
teplé
@micanela ,more vyplavuje vypitvané pstruhy?čierno-biela fotka,pečená ryba,minimum ochucovadiel,aby neprebili jej chuť,super jedlo! Ale asi chýba pohľad zblízka,či?
Ako sa poznám, mne by šlahol ten pstruh do pahreby z paličky skor, ako by sa upiekol. Pravdepodobne treba vybrat pstruhov menších na tento sposob pecenia. ;-)
tak, foto je úplne šialené, ale mne sa páči práve preto, že je také provokujúce... ryby milujem a pstruha opečeného na ohni vonku s rodinou, priateľmi - čo viac si priať :-)
Si svojský huncút.
obdobne ako tu .....
keď som sa prechádzal okolo rybníka a čakla kým mi vylovia pstruhy na opekačku, natrafil som na toto stvorenie