Foto: patincatsomekitchen
Tento nákyp odporúčam podávať s višňovým džemom, spolu s kokosom tvoria perfektnú kombináciu. Najlepšie, ak
použijete domáci alebo kupovaný džem bez cukru. Ak pšeno Zobraziť celý popisTento nákyp odporúčam podávať s višňovým džemom, spolu s kokosom tvoria perfektnú kombináciu. Najlepšie, ak
použijete domáci alebo kupovaný džem bez cukru. Ak pšeno nemáte príliš v obľube, tento recept má šancu to
zmeniť.
http://www.patincatsomekitchen.com/psenovynakyp
Postup
-
1
Pšeno prepláchneme a vložíme do zapekacej misy.
- 2
Pridáme strúhaný kokos a so pšenom dobre premiešame.
- 3
Zalejeme kokosovým mliekom a dáme zapekať na 15 – 20 minút, kým je mlieko takmer úplne odparené.
- 4
Zapekaciu misu vyberieme, na pšeno navrstvíme džem, mandľové lupienky a môžeme posypať kokosovým cukrom. Zapekáme ešte 5 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Teraz, keď si mi ho pripomenula, to určite napravím. Každému, kto pšeno ešte nejedol, odporúčam recept vyskúšať, pšeno je naozaj výborné.
už práve pokukujem po pšene na poličke, len tvaroh vždy miniem nejak inak:-) tvoja kombinácia ma tiež oslovila, kokos a víšň. džem je chutný, navyše kokos. mlieko tomu dodá šmrnc, vyskúšam;-)
Mňa tiež napadlo to predvarenie.Ináč vraj bude pšeno horké.Neskúšala som,len čítala rady a preto sa pripájam k tejto otázke.Určite vyskúšam.
ja ho vzdy dobre preplachnem a zatial som necitila ze by bolo horke :) ak vsak zvyknete pseno predvarit, kludne tak spravte :)
ano, dobre pripravene pseno je velmi chutne. najblizsie sa chystam robit psenove gulky na slano, existuje mnoho variant a vtedy su ozaj neodolatelne :)