Pšenový nákyp s višňovým džemom
Autor receptu: patincatsomekitchen
Tento nákyp odporúčam podávať s višňovým džemom, spolu s kokosom tvoria perfektnú kombináciu. Najlepšie, ak
použijete domáci alebo kupovaný džem bez cukru. Ak pšeno nemáte príliš v obľube, tento recept má šancu to
zmeniť.
http://www.patincatsomekitchen.com/psenovynakyp
Postup
- Pšeno prepláchneme a vložíme do zapekacej misy.
- Pridáme strúhaný kokos a so pšenom dobre premiešame.
- Zalejeme kokosovým mliekom a dáme zapekať na 15 – 20 minút, kým je mlieko takmer úplne odparené.
- Zapekaciu misu vyberieme, na pšeno navrstvíme džem, mandľové lupienky a môžeme posypať kokosovým cukrom. Zapekáme ešte 5 minút.