Pšenový nákyp s višňovým džemom

Autor receptu: patincatsomekitchen

Tento nákyp odporúčam podávať s višňovým džemom, spolu s kokosom tvoria perfektnú kombináciu. Najlepšie, ak použijete domáci alebo kupovaný džem bez cukru. Ak pšeno nemáte príliš v obľube, tento recept má šancu to zmeniť.
http://www.patincatsomekitchen.com/psenovynakyp

Suroviny

Postup

  1. Pšeno prepláchneme a vložíme do zapekacej misy.
  2. Pridáme strúhaný kokos a so pšenom dobre premiešame.
  3. Zalejeme kokosovým mliekom a dáme zapekať na 15 – 20 minút, kým je mlieko takmer úplne odparené.
  4. Zapekaciu misu vyberieme, na pšeno navrstvíme džem, mandľové lupienky a môžeme posypať kokosovým cukrom. Zapekáme ešte 5 minút.