Prsia plnené hríbmi
Branislav Laš
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 17. septembra 2015
šéfkuchár hotela Sebastian v Modre, 17. septembra 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Pečivo namočíme do smotany a necháme ju vpiť. Pridáme cibuľu, farebnú papriku, soľ, korenie, urestované hríby a petržlenovú vňať.
- 2
Umyté kuracie prsia naplníme pozdĺžne pripravenou zmesou a sprudka ich opečieme na rozpálenom oleji z oboch strán, vložíme do plechu spolu s výpekom, prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 160°C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu