Protivínsky zubáč na suchohríboch

peter64 - fotkapeter64, 19. apríla 2010

Ďalší recept pre milovníkov húb a rýb.

Suroviny

1 ks
350 g
4 ks
8 ks
40 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Celú osolenú rybu udusíme na masle. Z húb, vajec,masla a zo soli pripravíme praženicu. Z paradajok skrojíme vrchnú časť, vydlabeme ich a naplníme praženicou, prikryjeme skrojenými vrškami a poukladáme na misu okolo ryby. Zvyšok praženice naplníme rybu a všetko polejeme tatárskou omáčkou. Podávame s bielym chlebom.

Diskusia k receptu

evas13
Zubáča somjedla jeden jediný krát a aj to som bola maximálne sklamaná, suchá, neslaná, nekorenená grilovaná ryba, ktorá mala ďaleko do labúžnického pokrmu. Tá tvoja sa zdá byť v pohode.
evas13
Ozaj kde dostať v Spišskej zubáča. Rada by som ho pripravila mojej rodine, keď prijdeme do Levoče.
peter64
Ja čo som kupoval tak ho mali v Kaflande alebo v Tesku
martina34
Zubáča a ani šťuku som ešte nejedla, ale rybky mám rada. Majú tieto veľa kostí? Nie je to komplikované jesť rybu s plnkou, čo má kosti? Ja si väčšinou upečiem kapríka alebo pangasia len tak na citróne a je to super. Určite by som skúsila niečo zaujímavejšie...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia