Prírodné medovo-cesnakové antibiotikum
Foto: peterkub
Zdravé antibiotikum, ktoré nezaťažuje pečeň a nerozhodí zažívací trakt.
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cesnak očistíme a nakrájame na 1-2 mm kocky, prípadne prelisujeme. Dáme ho do vhodnej uzatvárateľnej nádoby, zalejeme medom a kvalitne premiešame.
- 2
Fľašu odložíme na 3 dni na miesto bez priameho slnečného svetla, aby sa uvoľnili látky z cesnaku do medu.
- 3
Pred užívaním premiešame. Užívame 1 čajovú lyžičku ráno na lačný žalúdok. Prípadne dvakrát denne (ráno a večer pred spaním). Ak je cesnak najemno a zmes sa Vám nedostane medzi zuby, ani nie je cítiť typickú cesnakovú vôňu. Zmes je možné pridať aj do čaju.
Tiež s cesnakom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Rado sa stalo