Praženica s čerstvými májovkami na slanine fotorecept
Foto: helena10
Dnešná perfektná skoršia večera z čerstvých tanečníc májových, ktoré nazbieral manžel.
Postup
-
1
Nazbierané čerstvé májovky - huby manžel očistil a nakrájal.
- 2
Na panvicu do nakrájanej a spraženej slaniny pridáme huby a opražíme. Ochutíme čiernym mletým korením, soľou a prilejeme rozhabarkované domáce vajcia. Miešame a urobíme praženicu. Hustota je podľa našej chuti.
- 3
Očistené kocky zemiakov uvaríme a omastíme tiež opraženou slaninou. Podávame ako prílohu k hubovej praženici. Dobrú chuť!
Tiež praženica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu