Praclíky
Michal Pažák
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011
executive chef skupiny Al Dente Group, 30. septembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Bežným spôsobom pripravíme kysnuté cesto. Vykysnuté cesto rozdelíme na pomúčenej doske na 20 rovnakých dielov.
- 2
Každý diel natenko vyšúľame a sformujeme na praclík. Sformované praclíky ukladáme na vymastený plech a necháme ich ešte nakysnúť.
- 3
Pred pečením praclíky potrieme mliekom, posypeme rascou (alebo syrom, makom, sezamom), hrubšou soľou a upečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Len este nemam vyskusane co urobia na druhy den, ak ich necham na vzduchu, lebo sme ich vsetky stihli zjest.SUPER