Toto je recepis o tom, ako sa dá trošku netradičnejšie využiť hrianková pomazánka. Je pomerne jednoduchý a rýchly.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, pozdĺžne prekrojíme a nakrájame na tenšie plátky.
- 2
Uvaríme v osolenej vode, scedíme.
- 3
Na rozpálenom masle mierne osmahneme na plátky nakrájaný cesnak, pridáme zemiaky a trocha ich opečieme.
- 4
Vajíčka rozmiešame s hriankovou pomazánkou, jemne osolíme a pridáme k zemiakom.
- 5
Za miešania necháme vajíčka zraziť na redšiu praženicu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu