Polnočná polievka

redakcia - fotkaredakcia, 18. decembra 2009
30 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 l
0,5 kg
100 g
100 g
5 strúčikov
 hrsť
300 g
100 g
200 g
400 g




Postup

  1. 1

    Údené mäso uvaríme, vyberieme a odložíme. Do vody z údeného mäsa vložíme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, kolieska vianočnej klobásy, huby, cesnak, kvasenú kapustu a vopred namočené strukoviny.

  2. 2

    Po uvarení polovicu koreňovej zeleniny vyberieme, rozmixujeme a vložíme späť do polievky namiesto zápražky. Krátko povaríme.

  3. 3

    Do hotovej polievky vložíme na malé kocky nakrájané údené mäso a na oleji opečenú mäkkú klobásu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia