...trošku iný spôsob prípravy, no chutí výýborne.
4-5
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
2-3 ks |
|
1 ks |
|
kúsok |
|
1 |
|
100 ml |
|
2-3 PL |
|
|
|
, korenie |
|
alebo bujón |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zeleninu pokrájame a dáme na plech, vyložený papierom na pečenie, trochu pokvapkáme olejom. Pečieme asi 30min. pri 180°C.
-
2
Medzitým pripravíme vývar z bujónu. Zeleninu po upečení dáme do mixéra a rozmixujeme spolu s vývarom.
-
3
Dáme do hrnca, zjemníme troškou smotany na varenie ...na zahustenie môžeme pridať pohánkové vločky a necháme prejsť varom. Dochutíme soľou, korením a petržlenovou vňaťkou.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu