Pohánkoto s kuriatkami
Monika Medvecová
šéfkuchárka hotela Plejsy v Krompachoch, 15. mája 2011
šéfkuchárka hotela Plejsy v Krompachoch, 15. mája 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pohánku vo vriacej vode krátko povaríme a prikrytú odstavíme.
- 2
Ošúpanú cibuľku nadrobno nakrájame, speníme na oleji, pridáme kuriatka, nadrobno pokrájanú červenú papriku, hrášok a/alebo kukuricu, podlejeme vývarom a krátko podusíme, posolíme, okoreníme podľa chuti.
- 3
Pridáme pohánku. Zľahka zmiešame a môžeme podávať dochutené strúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu