Foto: babav
Scallops(musle sv. Jakuba) a lobster(homar) su moje najoblubenejsie plody mora ,obzvlast v letnych mesiacoch . V prvom rade preto ,ze chutia vyborne Zobraziť celý popisScallops(musle sv. Jakuba) a lobster(homar) su moje najoblubenejsie plody mora ,obzvlast v letnych mesiacoch . V prvom rade preto ,ze chutia vyborne a tiez pre rychlu pripravu .
Postup
-
1
Surove mušle sv. Jakuba - scallops, posypane cerstvym ciernym korenim.
-
2
Opekam na horucom oleji 2-4 minuty .
-
3
Otocim ich a opeciem druhu stranu.Hotove vyberiem z panvice na papierovu servitku a posolim.
-
4
Servovala som spolu s chvostom z homara a v supke uvarenymi baby zemiackami ,pomastenymi maslom a posypanymi cerstvym koprom.
Dakujem za nahliadnutie , zacina sa sezona , jedlo z cerstvych plodov mora bude u nas na stole casto. @mesiar50 , dakujem.Pripravit taketo jedlo nie je ziadne umenie....lahke ,rychle , chutne a zdrave .