Plody mora na tanieri fotorecept

babav - fotkababav, 21. júla 2012
Plody mora na tanieri (fotorecept)
Foto: babav

Scallops(musle sv. Jakuba) a lobster(homar) su moje najoblubenejsie plody mora ,obzvlast v letnych mesiacoch . V prvom rade preto ,ze chutia vyborne a tiez pre rychlu pripravu .

Suroviny

3-4 na osobu (scallops)
 na opraženie
  uvarené v šupke
  čerstvý
 na poliatie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Surove mušle sv. Jakuba - scallops, posypane cerstvym ciernym korenim.

    Plody mora na tanieri (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Opekam na horucom oleji 2-4 minuty .

    Plody mora na tanieri (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Otocim ich a opeciem druhu stranu.Hotove vyberiem z panvice na papierovu servitku a posolim.

    Plody mora na tanieri (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Servovala som spolu s chvostom z homara a v supke uvarenymi baby zemiackami ,pomastenymi maslom a posypanymi cerstvym koprom.

    Plody mora na tanieri (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
to je ale krása.-))) spomienky na dovolenku...ej ale by som si zase dala, iba štipôčku.-)