Plnený kurací srnčí chrbát

ekuricova - fotkaekuricova, 6. marca 2011
Plnený kurací srnčí chrbát
Foto: ekuricova

Plnený kurací srnčí chrbát! Tento recept mi už veľmi dávno poslala sesternica, no až teraz som sa ho odvážila pripraviť. "Vychytala som muchy" a verím, Zobraziť celý popisPlnený kurací srnčí chrbát! Tento recept mi už veľmi dávno poslala sesternica, no až teraz som sa ho odvážila pripraviť. "Vychytala som muchy" a verím, že nabudúce bude ešte lepší!

Suroviny

500 g
  (tenké platky)
3 ks
150 g,strúhaný
  prúžky
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Na formu položíme papier na pečenie. Do formy naukladáme vedľa seba slaninu (ja som mala dosť prerastenú a pri pečení som musela vyliať z formy masť, tak pozor na slaninku, nie príliš mastnú). Na slaninku naukladáme osolené kuracie rezne. Na ne vylejeme našu plnku (rozšľahané vajcia, nastrúhaný syr, a nadrobno nakrájanú papriku alebo kápiu). Zakryjeme prečnievajúcim mäskom a slaninkou. Upečieme. Chuťovo je toto jedlo výborné.

    Plnený kurací srnčí chrbát - obrázok 1
  2. 2

    Ako prílohu som použila zemiakové pyré.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia