Plnený kurací srnčí chrbát
Autor receptu: ekuricova
Plnený kurací srnčí chrbát!
Tento recept mi už veľmi dávno poslala sesternica, no až teraz som sa ho odvážila pripraviť. "Vychytala som muchy" a verím, že nabudúce bude ešte lepší!
Postup
- Na formu položíme papier na pečenie.
Do formy naukladáme vedľa seba slaninu (ja som mala dosť prerastenú a pri pečení som musela vyliať z formy masť, tak pozor na slaninku, nie príliš mastnú).
Na slaninku naukladáme osolené kuracie rezne.
Na ne vylejeme našu plnku (rozšľahané vajcia, nastrúhaný syr, a nadrobno nakrájanú papriku alebo kápiu).
Zakryjeme prečnievajúcim mäskom a slaninkou. Upečieme.
Chuťovo je toto jedlo výborné.
- Ako prílohu som použila zemiakové pyré.