Plnený kurací srnčí chrbát

Autor receptu: ekuricova

Plnený kurací srnčí chrbát! Tento recept mi už veľmi dávno poslala sesternica, no až teraz som sa ho odvážila pripraviť. "Vychytala som muchy" a verím, že nabudúce bude ešte lepší!

Suroviny

Postup

  1. Na formu položíme papier na pečenie. Do formy naukladáme vedľa seba slaninu (ja som mala dosť prerastenú a pri pečení som musela vyliať z formy masť, tak pozor na slaninku, nie príliš mastnú). Na slaninku naukladáme osolené kuracie rezne. Na ne vylejeme našu plnku (rozšľahané vajcia, nastrúhaný syr, a nadrobno nakrájanú papriku alebo kápiu). Zakryjeme prečnievajúcim mäskom a slaninkou. Upečieme. Chuťovo je toto jedlo výborné.
  2. Ako prílohu som použila zemiakové pyré.