Plnené kuracie prsia na červenej šošovici

Mário Dani
šéfkuchár hotela Zlatý kľúčik v Nitre, 28. decembra 2010
Plnené kuracie prsia na červenej šošovici
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

400 g
100 g
50 g
400 g
100 g, mrazené
 na obalenie
1 ks




Postup

  1. 1

    Šošovicu na pár hodín namočíme do vody. V hrnci opražíme cibuľku, pridáme šošovicu, dubáky, podlejeme vývarom a varíme do mäkka.

  2. 2

    Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme a naplníme pečeňou, ktorú sme nakrájali na rezance a opražili na panvici s pokrájanou klobáskou chorizo.

  3. 3

    Naplnené mäso spojíme špajdľou, obalíme v múke a opečieme na oleji, potom vložíme do rúry a pečieme do mäkka.

Diskusia k receptu

jamarlen
a tá šošoička - s dubákmi by ma to nikdy nenapadlo, jeto ako dubákové šošovicoto....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia