Plnené bravčové rezne

katarina79 - bez fotkykatarina79, 4. novembra 2012

Suroviny

750 g
150 g
100 g
 uvarené
 na obalenie
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Mäso vykostíme a nakrájame z neho dvojrezne tak, aby na spodnej časti držali spolu. Tĺčikom na mäso ich naklepeme, osolíme, okoreníme. Jednu polovicu rezňa potrieme horčicou a posypeme strúhaným syrom. Klobásu a vajcia pokrájame na kolieska. Na každý rezeň položíme koliesko klobásy, koliesko vajca a opäť posypeme strúhaným syrom. Prikryjeme druhou polovicou rezňa a okraje sklepeme. Takto pripravené rezne obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke, do ktorej dáme zvyšok postrúhaného syra. Vyprážame v horúcom oleji.

Diskusia k receptu

evanaaa
Práve včera som si takto duplovane nakrájala karé do chladničky....niekedy ten zárez nedokončím a robím z toho kapsu a tú plním, ale aj toto sa zíde.
ursula4
veľmi chutné jedlo,moji chlapi sa zalizovali.Nedávala som zvyšný syr do strúhanky ale som ním posypala hotový horúci rezeň




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia