Dopĺňam sériu hubových receptov, nech sa ich už do chuti nabažíme...
porcie
príprava
na 200 °C
Suroviny
| 6 ks zatvorené hlávky | 
                                                             | 
                                                    
| Plnka: | |
| 150 g | 
                                                             | 
                                                    
| 70 g na strúhanie | 
                                                             | 
                                                    
| 2 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1/2 ks nakrájaná na kocky | 
                                                             | 
                                                    
| 1 strúčik | 
                                                             | 
                                                    
| čerstvo mleté | 
                                                             | 
                                                    
| na poliatie | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Uzavreté hlávky bedli očistíme, odstránime nožičku (nevyhadzujeme vhodná do polievky) a zrežeme na klobúčiku malú plochu, aby sa bedle v pekáči veľmi nevyvaľovali
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Syry nastrúhame, pridáme smotanu, vajce, cesnak, nakrájanú papriku, korenie ja som nesolila, lebo syr bol slaný dosť. Vymiešame plnku...
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Plnkou naplníme klobúčiky bedlí, uložíme do zapekacej misky, povrchu pokvapkáme rozpusteným ghee a vložíme do vyhriatej rúry zapekať. Tu sa fantázii medze nekladú použite trebárs mleté mäso, alebo akúkoľvek kombináciu syrov, šunky, slaninky...proste čo Vám najviac chutí...krajec chleba, kus zeleninového šalátu...
                                                     - 
                                                    4
                                                    
A už len dobrú chuť zaželať...
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


fotky spievajú, sú chuť vzbudzujúce.
*****