Plnená kuracia rolka

Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 19. mája 2013
Plnená kuracia rolka
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
100 g
100 g
2 ČL




Postup

  1. 1

    Rozklepané mäso z kuracích stehien pokvapkáme olivovým olejom a posypeme nasekaným čerstvým koriandrom.

  2. 2

    Na mäso položíme parmskú šunku, sušené paradajky, všetko natesno zrolujeme, posolíme a posypeme čerstvo drveným čiernym korením. Ak treba, obkrútime niťou.

  3. 3

    Pečieme v rúre na 180 °C dozlata. Pred podávaním pokvapkáme bylinkovým pestom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia