Nakoľko ja nemusím varené mäso z hydiny, bol vždy problém, čo s ním. Robím z neho buď rizoto, alebo pomazánku aj na cestoviny, ale Zobraziť celý popisNakoľko ja nemusím varené mäso z hydiny, bol vždy problém, čo s ním. Robím z neho buď rizoto, alebo pomazánku aj na cestoviny, ale v poslednej dobe najčastejšie "placku", ktorá je podľa mňa veľmi chutná a hotová za pár minút.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame, včetne nastrúhaného zemiaku a necháme chvíľku odstáť a vyprážame menšie placky na masti alebo na oleji. Masu si môžte dochutiť podľa seba.
- 2
Podávame teplé so zemiakmi, studené mne chutí najviac s chlebom.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
Diskusia k receptu