Nakoľko ja nemusím varené mäso z hydiny, bol vždy problém, čo s ním. Robím z neho buď rizoto, alebo pomazánku aj na cestoviny, ale Zobraziť celý popisNakoľko ja nemusím varené mäso z hydiny, bol vždy problém, čo s ním. Robím z neho buď rizoto, alebo pomazánku aj na cestoviny, ale v poslednej dobe najčastejšie "placku", ktorá je podľa mňa veľmi chutná a hotová za pár minút.
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame, včetne nastrúhaného zemiaku a necháme chvíľku odstáť a vyprážame menšie placky na masti alebo na oleji. Masu si môžte dochutiť podľa seba.
- 2
Podávame teplé so zemiakmi, studené mne chutí najviac s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu