Placky

joel - bez fotkyjoel, 20. októbra 2016

Nakoľko ja nemusím varené mäso z hydiny, bol vždy problém, čo s ním. Robím z neho buď rizoto, alebo pomazánku aj na cestoviny, ale v poslednej dobe najčastejšie "placku", ktorá je podľa mňa veľmi chutná a hotová za pár minút.

6
porcií
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 - 2 ks
1 PL
1 PL
podľa potreby
podľa chuti
3 - 4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny zmiešame, včetne nastrúhaného zemiaku a necháme chvíľku odstáť a vyprážame menšie placky na masti alebo na oleji. Masu si môžte dochutiť podľa seba.

  2. 2

    Podávame teplé so zemiakmi, studené mne chutí najviac s chlebom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre