Chcela by som sem pridať môj obľúbený recept na pizzu.Mám ho od svojej kamarátky a robím ho rada a často.
80 minút
príprava
príprava
15 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Z droždia,cukru a 1 dl vody si urobíme kvások. Múku, soľ, olej ,vodu a vykysnutý kvások spracujeme na hladké cesto, ktoré necháme vykysnúť v chladničke, asi 1 hodinu.
- 2
Vykysnuté cesto natenko rozvaľkáme, ja ho robím na 4 plechy, potrieme kečupom, navrch naukladáme to, čo máme radi - salám, kukuricu, hríby, cibuľu, klobásu, čili, atď...a dáme piecť na 10-15 min. pri 150 st. A potom už len prajem dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu