1
porcia
porcia
70 minút
príprava
príprava
15-30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
do misy dáme vlažnú vodu s pol lyžičkou cukru a celé droždie . Chvíľku necháme kvások odstáť vsypeme múku , soľ a vlejem olivový olej . Vlažnú vodu pridávame podľa potreby . Cesto vymiešame a dáme kysnúť na dlhšie ako hodinu .
- 2
Vykysnuté cesto rozvalkáme položíme na plech potreme pretlakom a navrch dáme všetky suroviny ktoré nám tam pasujú .
- 3
Cesto sa upečie za 15min ale nezabudnite je to individuálné a závisí to od predhriatej pece. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
priveľa droždia, ked čerstvé droždie je 42 g, na 500 g múky postačuje 10 gramov, ak je to pizza, cesto musí kysnúť minimálne 2 až 4 hodiny, v tom tkvie výroba cesta na pizzu.
celé máš úplne zle.