Pistáciové sušienky
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre, 29. januára 2020
šéfkuchár reštaurácie Rouge hotela Mikado**** v Nitre, 29. januára 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
V kuchynskom robote vyšľaháme vajíčka s 300 g cukru do hustej peny. Zmiešame ostatné suroviny a zapracujeme do vajíčkovej zmesi.
- 2
Z hotového cesta vytvoríme valčeky s priemerom 5 centimetrov. Valčeky obalíme vo zvyšnom cukre a pečieme v rúre rozohriatej na 170 °C asi 25 minút.
- 3
Upečené „bochníčky" nakrájame na centimeter hrubé plátky, rozložíme na plech a dopečieme dozlata.
Tiež sušienky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu