Foto: socharka
Ďalšia naša rýchla večera. Toto jedlo pomenovala moja kamoška, ktorá si myslela že je to dajaké čínske jedlo. Ale ja som okrem čínskych rezancov Zobraziť celý popisĎalšia naša rýchla večera. Toto jedlo pomenovala moja kamoška, ktorá si myslela že je to dajaké čínske jedlo. Ale ja som okrem čínskych rezancov nepoužila žiadnu exotickú surovinu.
porcií
príprava
Postup
-
1
Na oleji prudko orestujeme na tenké rezančeky nakrájané kuracie prsia spolu s cibuľou.
-
2
Restujeme len krátko, ale do chrumkava.
-
3
Pridáme na rezance nakrájanú farebnú papriku, šampiňóny a cibuľovú vňať. Všetko spolu krátko opekáme. Po chvíľke vyberieme z woku do misky.
-
4
Čínske rezance pripravíme podľa návodu na obale. V rozpálenom výpeku poriadne opečieme uvarené čínske rezance spolu so sójovou omáčkou. Ja kombinujem slanú a sladkú pol na pol a už ani nesolím, ani žiadne korenie nepridávam.
-
5
Do opečených rezancov primiešame opečené mäso so zeleninou a ihneď podávame posypané nasekanou zelerovou vňaťkou.
Diskusia k receptu