Ping-pong (fotorecept)
Autor receptu: socharka
Ďalšia naša rýchla večera. Toto jedlo pomenovala moja kamoška, ktorá si myslela že je to dajaké čínske jedlo. Ale ja som okrem čínskych rezancov nepoužila žiadnu exotickú surovinu.
Postup
- Na oleji prudko orestujeme na tenké rezančeky nakrájané kuracie prsia spolu s cibuľou.
- Restujeme len krátko, ale do chrumkava.
- Pridáme na rezance nakrájanú farebnú papriku, šampiňóny a cibuľovú vňať. Všetko spolu krátko opekáme. Po chvíľke vyberieme z woku do misky.
- Čínske rezance pripravíme podľa návodu na obale. V rozpálenom výpeku poriadne opečieme uvarené čínske rezance spolu so sójovou omáčkou. Ja kombinujem slanú a sladkú pol na pol a už ani nesolím, ani žiadne korenie nepridávam.
- Do opečených rezancov primiešame opečené mäso so zeleninou a ihneď podávame posypané nasekanou zelerovou vňaťkou.