Ping-pong (fotorecept)

Autor receptu: socharka

Ďalšia naša rýchla večera. Toto jedlo pomenovala moja kamoška, ktorá si myslela že je to dajaké čínske jedlo. Ale ja som okrem čínskych rezancov nepoužila žiadnu exotickú surovinu.

6
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji prudko orestujeme na tenké rezančeky nakrájané kuracie prsia spolu s cibuľou.
  2. Restujeme len krátko, ale do chrumkava.
  3. Pridáme na rezance nakrájanú farebnú papriku, šampiňóny a cibuľovú vňať. Všetko spolu krátko opekáme. Po chvíľke vyberieme z woku do misky.
  4. Čínske rezance pripravíme podľa návodu na obale. V rozpálenom výpeku poriadne opečieme uvarené čínske rezance spolu so sójovou omáčkou. Ja kombinujem slanú a sladkú pol na pol a už ani nesolím, ani žiadne korenie nepridávam.
  5. Do opečených rezancov primiešame opečené mäso so zeleninou a ihneď podávame posypané nasekanou zelerovou vňaťkou.