Pikantná nátierka z kešu orieškov
František Mátéffy
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 11. novembra 2019
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 11. novembra 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V mixéri rozmixujeme kešu oriešky najemno, pridáme posekané čili papričky, prelisovaný cesnak a olivový olej. Dochutíme limetkovou šťavou a soľou.
- 2
Ak je nátierka príliš hustá, môžeme pridať počas mixovania trochu vody. Na spestrenie chuti môžeme pridať koriandrovú alebo petržlenovú vňať.
Tiež nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu