Kešu nátierka
Kešu nátierka

Pikantná nátierka z kešu orieškov

František Mátéffy
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 11. novembra 2019
Pikantná nátierka z kešu orieškov
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

350 g
3 ks čerstvá
4 strúčiky
100 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    V mixéri rozmixujeme kešu oriešky najemno, pridáme posekané čili papričky, prelisovaný cesnak a olivový olej. Dochutíme limetkovou šťavou a soľou.

  2. 2

    Ak je nátierka príliš hustá, môžeme pridať počas mixovania trochu vody. Na spestrenie chuti môžeme pridať koriandrovú alebo petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu

haji
Pěkný recept, suroviny i foto!
mijaita
No, doly na kešu orisky nemam, ale ulozim, co kdyby? :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia