Foto: pn
rychly a dobry
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 165 °C
na 165 °C
Suroviny
40 dkg |
|
30 dkg |
|
1/2 l |
|
2 ks |
|
2 lyžice polievkove |
|
1 dcl |
|
2 lyžice polievkove |
|
1 ks |
|
1/2 dcl |
|
Poleva: | |
|
|
200 g |
|
Postup
-
1
všetky suroviny spolu vymiešame,,možeme aj ručne,dame do plechu ktory sme vymastili a mukou vysypali.dame piect.
-
2
ked je upečeny a vychladnuty,natrieme ho lubovolnym lekvarom a rozpustenou čokoladou.Možeme na čokoladu postriekat aj bielu čokoladu.
Môžem potvrdiť, že je to skutočne výborný perník.
PS.: V Poreči je krásne!