Foto: zlota1
16
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
vajce a cukor vymiešame dopenista,pridáme múku,prášok do perníka,kakao a mlieko.Dobre rozmiešame,pridáme olej a miešame kým cesto olej nepojme.Pridáme hrozienka,mandle a rum,naposledy premiešame a nadávkujeme do formičiek.
- 2
Pečieme pri cca 175st asi 20 min.Po upečení necháme vychladnúť,v tom čase si rozpustíme bielu čokoládu vo vodnom kúpeli.Muffiny namáčame do bielej čokolády,chvílku počkáme aby masa trošku vychladla,potom posypeme hoblinkami z horkej čokolády alebo niečím iným čo máte poruke,cukríkmi,kokosom...Necháme stuhnúť a potom už len priberáme))).dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu