Perkelt z miešaného mäsa

peter64 - fotkapeter64, 6. júla 2012

Suroviny

300 g
200 g
250 g
1 ks
40 g
0,3 l
1 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Baranie mäso pokrájame na kocky,bravčový bôčik pomelieme.Bravčové pliecko pokrájame na hrubšie rezance.Na masti opražíme nadrobno psekanú cibuľu,pridáme mäso a opražíme.Poprášime mletou červenou paprikou,osolíme a podlejeme trochou vývaru.Prikryjeme a udusíme do polomäkka.Potom pridáme lečo,zaprašíme múkou a dodusíme.Na tanieroch ozdobíme šľahačkou alebo bielym jogurtom a nadrobno posekonou petržlenovou vňaťou.Podávame s uvarenými cestovinami,zemiakmi alebo ryžou.

Recept je zaradený do kategórií:
Baranie mäso, Dusené

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
Ty si sa včera asi nudil. Všetko si aj varil? Ukladám, vyskúšam.
Nie nevaril som ale roztrhal sa mi zošit kde boli mojej neb. mamky recepty tak ich musím prepásať aby sa mi nepotratili je to dedičstvo