Foto: selmapuma
Robila som ju prvý krát a myslím si že sa podarila a zmizla veľmi rýchlo
Postup
-
1
1kg cukru a 10 bielkov vyšľahať nad parou na hustú masu ja som odobrala trocha masy a do nej som vmiešala modrú potravinársku farbu rozmiešanú v lyžičke vody a jemne zamiešala do bielka , potom nastriekať na dopredu vyrezaný papier na pečenie -podľa vlastnej fantázie :-) ja som mala 3 srdiečka
- 2
pomaly sušiť v rúre na 100 stupňoch pri pootvorených dvierkach cca 2-3 hodiny
- 3
na krém dáme do hrnca nad paru cukor ,žltka ,čokoládu a miešame do zhustnutia,ja som miešala mixérom ,stiahneme z ohňa a pridáme kávu po vychladnutí zamiešať maslo ,dobre vyšľaháme a opatrne natierame na penový korpus dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu