Penne s kuracími prsami, špenátom a gorgonzolovou omáčkou
Foto: ferno
Kedysi som vídaval v marketoch toto jedlo ako mrazený polotovar a tak som si ho doma spravil.
2-3
porcie
porcie
Postup
-
1
Do osolenej vody dáme variť penne.
- 2
Na masle osmažíme na kocky nakrájané kuracie prsia, osolíme, okoreníme. Osmažené mäso vyberieme.
- 3
Do panvice dáme smotanu a gorgonzolu a miešame kým sa gorgonzola nerozpustí. Okoštujeme a podľa chuti prípadne ešte pridáme gorgonzolu. Do omáčky dáme kuracie prsia, pridáme špenát a už len krátko povaríme.
- 4
Do panvice pridáme uvarené scedené penne, zamiešame a preložíme na taniere.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu