Pečený encián so šampiňónmi

jnlukov - fotkajnlukov, 19. mája 2012
Pečený encián so šampiňónmi
Foto: jnlukov
20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Jemne nakrájanú cibuľu opečieme na olivovom ( prípadne inom ) olieji. Pridáme šampióny, soľ , čierne korenie , cesnak a krátko podusíme.

  2. 2

    Enciánom odkrojíme vršky , vydlabeme vnútornú hmotu a premiešame ju s pripravenou zmesou.

  3. 3

    Zmesou naplníme encián ( môžeme naplniť aj papriku alebo paradajku ) a na pár minút zapečieme v rúre. Podávame hneď po upečení ozdobený petržlenovou vňaťou a pažítkou.

Diskusia k receptu

babina28
Veľmi zaujímavý recept určite vyskúšam a vitaj medzi nami.
niniatko
encián mám veľmi rada, šampiňóniky krásne rastú, určite vyskúšam :)
marianne69
vyzera to velmi jedlo:-) sa mi paci viac, ako vyprazany syr,ktory u nas doma zboznuju...
kukulienka71
Krása!chválim,super recept pre moju dcéru...Privítam ju týmto jedlom po skúškach:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia