Pečeňová paštéta

lubica1 - fotkalubica1, 10. marca 2011

Recept mám od svojej kamaratky. Paštéka je výborná, možu ju jesť aj diabetici aj celiatici.

30 minút
príprava
2 minút
na 90 °C

Suroviny

1 kg
2 kg, na topenie
1 ks,malá
4 Čl
1 Čl
3
2 PL




Postup

  1. 1

    Cibuľu nasekama na drobno, opražíme na kačacej masti. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Vychladnutú cibuľu pomelieme s pečienkou a slaninou. Do masy pridáme všetky ostatné ingrediencie, dobre premiešame.

  3. 3

    Naplníme do pohárov a sterilizujeme dve hodiny. Z daného množstva urobíme 18,19 pohárov od detskej výživy

Diskusia k receptu

lyali
Domácej pečeňovej paštéte sa asi ťažko vyrovná tá z obchodu. Ukladám túto mňamku! :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia