Pečené horné kuracie stehná plnené syrom fotorecept
Dnešný sviatočný obed
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
4 ks horné |
|
4 kúsky |
|
podľa chuti |
|
2 PL |
|
Na obaľovanie: | |
4 PL |
|
2 ks |
|
6 PL (domáca, z rožkov) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kuracie stehná som umyla, osušila.
-
2
Odstránila som kosť.
-
3
Na miesto kosti som položila kúsok syra.
-
4
Mäso som zrolovala a zabalila do kože.
-
5
Naplnené stehná som klasicky obalila v polohrubej múke, rozšľahanom vajci a strúhanke.
-
6
Na panvicu som dala roztopiť masť a potom som obalené stehná opiekla zo všetkých strán.
-
7
Dala zohriať rúru na 180 °C, stehná som uložila na plech a piekla 20 minút. Po upečení som ich nechala 15 minút postáť.
-
8
Podávala som ich s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťkou a s miešaným šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu