Komentáre k receptu:
  • horalka66 - fotkahoralka66 26. októbra 2012 o 10:10

    isto fajn papaníčko :-)
    @zareaguj
  • bozulka - fotkabozulka 26. októbra 2012 o 11:32

    Dobré,chutné a rýchlo hotové,nemám nič proti...
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 26. októbra 2012 o 21:11

    Vypadá to dobre, skúšam aj ja z rôznych surovín " tvoriť", ale nemám tu nikde čínsky obchod s potravinami, aj keď Číňanov je tu dosť, všetci podnikajú s handrami, škoda. Ale v Bille sa dá natrafiť na niektoré suroviny, tam kupujem aj ryžové rezance, má ich rád najmä môj muž, ale tie stačí povariť nanajvýš tak 1-2 minúty, aby z nich nebola kaša.
    @zareaguj
  • mijaita - fotkamijaita 27. októbra 2012 o 21:08

    @Lali87 proc zelevas jidasovo ucho vlaznou vodou a cekas 4 hodiny? Ja ho zaleju varici a za 20 minut je z nej plachta jak ma byt !
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist