Foto: boise
Recept, pri ktorom sa môžete vyblázniť podľa vlastných chutí :)
príprava
Postup
-
1
Z krajca tmavého toastového chleba (ale áno, môže byť aj biely kľudne ak vám viac chutí) poodkrajujeme kôrku (naozaj len tenučkú) a položíme ho na potravinársku fóliu.
-
2
Preložíme druhou časťou fólie a rozvaľkáme na placku.
-
3
Na vyvaľkaný krajec položíme syr, šunku, olivy...
-
4
...alebo syr, šunku, červenú papriku, alebo čokoľvek čo máte radi :)
-
5
Opatrne zrolujeme tak, aby sa kraje prekrývali a prichytíme špáradlom.
-
6
V miske zmiešame strúhanku so syrom parmezánového typu (robila som skoro 50/50), pridáme asi lyžičku červenej mletej papriky, provensálske bylinky podľa chuti a premiešame.
-
7
Rolky obalíme v rozšľahanom osolenom vajíčku...
-
8
...a obalíme v syrovo-bylinkovej strúhanke.
-
9
Rúru predhrejeme na 180 stupňov, rolky poukladáme na plech vystlatý papierom a pečieme do chrumkava.
-
10
Podávame so zeleninou, alebo dobrým dipom. Dobrú chuť.
@hubarka35 podla mna mozes skusit cokolvek :) urcite potom odfot a daj vediet o svojej verzii, budem rada ked ma inspirujes :)
Dakujem za komentare, velmi sa tesim ze sa vam to paci a verim, ze ked vyskusate, budete spokojni :)