Pečené bravčové mäso

Pečené bravčové .... moje mňam (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

toto bolo vždy moje mňam, ani mäso som nemusel, stačil mi slaný výpek od mäsa a zemiakové knedličky.... zjedol som ich 36 ks

20 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Postup

  1. .... pripravené suroviny : br. pliecko, špenát, cesnak, soľ, vajce .....
  2. bravčové pliecko si nakrájame na hrubšie kusy
  3. na rozpálenom oleji si osmahneme kusy mäsa zo všetkých strán, aby sa nám mäso ,,uzavrelo,,
  4. potom ho osolíme, okorenime a jemne podlejeme .... mäso by sa malo piecť v trúbe , v zakrytom pekáči , no ja ho robím v ,,královne,, ( dá sa vnej piecť ) na šporáku
  5. špenát si rozmrazíme pri pomalom zahrievaní
  6. vodu zlejeme a špenát dohustíme hrubou múkou
  7. pridáme vajce
  8. a osolíme
  9. tesne pred dokonšením pridáme prelisovaný cesnak
  10. mäso podla potreby jemne podlievame a treba ho občas otočiť
  11. zemiakové knedle si spravíme podľa návodu na obale
  12. a dáme si ich uvariť do vriacej osolenej vody
  13. a môžeme servírovať
  14. ....naj mňam je poliať knedlíky výpekom spod mäsa ... DOBRÚ CHUŤ