Foto: afataga
Náš dnešný obed
20 minút
príprava
príprava
115 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Množstvá korením sú orientačné, dajú sa upraviť podľa chuti, ja robím vždy od oka. Mäso som rozdelila na 3 kusy, každý kus som nakrojila na 4 akoby plátky asi do 2/3 výšky mäsa, teda na spodku zostalo mäso spojené.
- 2
Z oleja a ostatných korenín som si urobila takú patlanicu a mäso som opatlala zospodu aj do zárezov, do zárezov som potom dala plátky jablka. Piekla som na 200° zakryté 90 min., potom som ešte piekla na 220° odokryté 25 min. Príloha: čo kto má rád
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ja blko, ty blko,on blko.
To jablko po upečení čo urobilo ? Vyzerá to zdravo.
Toľko si to patlala ,patlala až si sa celá upatlala .A stačilo ti 1dl ? Myši ti pojedli v komore slaninku, tak si dala jablko?
dobre. Možno to tak aj chutí. Vyskúšam. Ja dávam jablká , keď
robím pečeň a tam je to chutné. Z krkovičkou som neskúšal.
@abdul asi mi nebudes verit, ale to jablko sa upieklo a potesim ta, zdrave moc nie je, lebo nasiaklo tukom z masa, takze kludne to mozes jest
@maragretka dostanes knedlu a kapustu, nechce sa mi lupat ryzu
@angast to bude asi uz ta skleroza, zabudla som ako vyzera slanina
@dajanca dakujem, jablko skoro nebolo citit, len to masko tak trochu ovonalo, tak som si povedala, ze ked sa dava jablko piect ku kacke, preco nie k bravcovine
@izabella929 dakujem, aj mne niekedy vselico ujde :-)